Ce părere ai despre afacerea MLM Talk Fusion ?

    Zilele trecute am găsit un comentariu pe un blog despre finanţe personale. Persoana lăsase o adresă email şi spunea că are o "afacere ff interesantă"; i-am scris să văd despre ce este vorba.

   Mi-a răspuns chiar în aceeaşi zi (lucru de lăudat) şi mi-a explicat că urma să fie un webinar chiar în respectiva seară, la ora 21:00. Mi-a dat link-ul cu care puteam să mă loghez în platformă, m-a sunat cu cca. 30 de minute înainte de începerea webinar-ului şi...am urmărit prezentarea.

   Despre ce este vorba ?

   Pe scurt: este vorba despre compania Talk Fusion, care oferă servicii de comunicare video - ei spun că serviciile lor sunt "ultimul răcnet" în asemenea tehnologii; se prea poate, priceperile mele sunt departe de a le înţelege.

   Intrarea în sistem se face prin plata unei taxe iniţiale de 125, 250 sau 750 dolari (!), plus o taxă lunară de 25 sau 35 dolari, în funcţie de pachetul ales.

   Pe site-ul http://www.talkfusion[punct]com (unde am căutat mai multe detalii tehnice ale serviciilor) nu există nicăieri un demo - orice firmă care se respectă (şi-şi respectă potenţialii clienţi) oferă un demo sub forma unui cont gratuit, activ între 2 săptămâni şi 1 lună, în care oricine are timp să testeze şi să ajungă la o concluzie vis-a-vis de calitatea sau utilitatea serviciilor.

   Prezentarea pune accent pe sistemul binar de compensare al afacerii, nu pe serviciile pe care le oferă.

   Aici este şi unul din clipurile video pe care le-am văzut în timpul prezentării: am rătăcit adresa lui, însă găseşti mai multe filmuleţe de prezentare pe Youtube (caută "talk fusion" şi îţi vor apărea o grămadă de prezentări). Pe site-ul http://www.talkfusion[punct]com găseşti prezentarea oficială (trebuie să recunosc, profesională): http://talkfusion.com/product/

   Unul din promotorii afacerii Talk Fusion în România (a cărui prezentare am urmărit-o în seara cu pricina) este Istvan Bokor, din Carei, jud. Satu Mare. Are şi un blog de prezentare a afacerii: http://networkromania[punct]ro/. Chiar i-am lăsat un comentariu pe blog în care îi explicam părerea mea despre Talk Fusion (în termeni cât se poate de civilizaţi - aşa cum eu cer vizitatorilor care lasă comentarii să folosească un limbaj adecvat şi eu, la rândul meu, respect această regulă), însă se pare că nu a dorit să aprobe afişarea pe blog. Oare de ce ? 

   "Too good to be true ?"

   Am trimis şi un mesaj pe site-ul http://www.rodsa.ro/ - Asociaţia de Vânzări Directe din România, însă nu am primit până acum niciun răspuns.

   Tu ce părere ai ? Este un MLM legitim sau are un "iz" de schemă piramidală ?

   Te poţi înscrie la newsletter-ul meu, care este trimis prin FeedBurner, serviciu oferit de Google - ai, astfel, garanţia că nu vei primi spam.
   Dacă scriu vreun articol nou (sau fac un update la unul mai vechi) vei primi un mesaj; dacă nu voi adăuga niciun articol, nu vei fi deranjat.

Adresa ta email: