Cine mi-a luat cașcavalul ?!

   Cine mi-a luat cașcavalul - Spencer JohnsonUltimul număr al revistei Capital (cel apărut în săptămâna 13 - 19 mai 2013) este însoțit de cartea "Cine mi-a luat cașcavalul", scrisă de Spencer Johnson.

   Povestea este foarte simplă, însă este foarte pilduitoare pentru că se aplică si în afaceri, și în viața de zi cu zi, deopotrivă.

   Dacă nu mai găsești revista cu carte, soluția este...Youtube, unde am găsit o variantă (este originalul) în limba engleză și una în limba română.

   Îți recomand să urmărești versiunea în limba engleză pentru cel puțin două motive: este animată și durează doar 12 minute. Dacă limba engleză te depășeste, poți asculta versiunea în limba română, deși este cam plictisitoare (pentru că durează 36 de minute) și nu conține niciun fel de animație.

   Varianta în limba engleză este aici:

   

   Varianta în limba română conține 4 părți a câte 9 minute:

   

   Partea a II-a: http://www.youtube.com/watch?v=qVovGv4xuSQ
   Partea a III-a: http://www.youtube.com/watch?v=mP-NLF2mp-k
   Partea a IV-a: http://www.youtube.com/watch?v=0EdJAIc37AY

   Te poţi înscrie la newsletter-ul meu, care este trimis prin FeedBurner, serviciu oferit de Google - ai, astfel, garanţia că nu vei primi spam.
   Dacă scriu vreun articol nou (sau fac un update la unul mai vechi) vei primi un mesaj; dacă nu voi adăuga niciun articol, nu vei fi deranjat.

Adresa ta email: