Şi dacă tot vorbim de scheme piramidale...

   Habar nu am cine este Zoso, însă aud despre el de multă vreme şi numai de bine, însă nu despre el vreau să vorbesc...

   Întâmplarea a făcut să ajung pe blog-ul lui Zoso printr-o căutare pe Google - "pacaleala Lyoness" şi am ajuns pe pagina:
   http://www.zoso.ro/scamworld-mlm-nlp/
unde am găsit următorul clip video (urmăreşte-l până la capăt, este extrem de educativ!):

  

   Să mă explic puţin: în afara metodelor "tradiţionale" de afaceri MLM (una în care activez, cu oarecari "succesuri", fiind afacerea FM), am încercat şi să fac bani online prin metode mai mult sau mai puţin ortodoxe - deşi eu nu sunt ortodox :-) ...

   Ca urmare, ca să învăţ de la "big boys" ai internet marketing-ului, m-am abonat la diverse newsletter-e (unul din ei fiind Eben Pagan, care apare şi în videoclipul de mai sus).

   Noroc că nu sunt uşor de convins să scot bani din buzunar... S-au chinuit toţi "marketer-ii" lu' peşte prăjit, însă nu au reuşit !

   Sfatul meu: dacă vi se cer bani pentru cine ştie ce produs/serviciu fantastic sau pentru a vă înscrie în vreun program (MLM, afiliere, de training, etc.) fugiţi de-acolo !

   Concluzia: toate sistemele care promit marea cu sarea se folosesc de artişti în manipulare care vor face tot posibilul să vă ia banii, iar din momentul în care v-au luat banii, nu o să-i mai vedeţi în veci !

   Te poţi înscrie la newsletter-ul meu, care este trimis prin FeedBurner, serviciu oferit de Google - ai, astfel, garanţia că nu vei primi spam.
   Dacă scriu vreun articol nou (sau fac un update la unul mai vechi) vei primi un mesaj; dacă nu voi adăuga niciun articol, nu vei fi deranjat.

Adresa ta email: