De ce îmi place afacerea FM - afacere de tip MLM

   Sunt membru în Afacerea FM din luna martie 2007.

   Despre afacerea FM mi-a povestit un coleg de serviciu care, ulterior, mi-a devenit şi sponsor.

   Cu ce se ocupă afacerea FM ? Ei bine, cu comercializarea unor produse cosmetice, produse de curăţenie şi produse pentru make-up. Pe mine m-au atras produsele cosmetice (mai exact, parfumurile şi apele de toaletă, care au un foarte bun raport calitate-preţ), astfel că am acceptat invitaţia colegului meu de a mă înscrie ca membru FM.

   La acest moment, în afacerea FM poţi avea statut de Distribuitor FM sau Membru Consumator.

   Ca Distribuitor FM te bucuri de toate avantajele unei afaceri tip MLM:

   - cumperi produsele FM la preţ de distribuitor, pe care le poţi revinde cu adaos de maxim 40%;
   - poţi recomanda afacerea FM şi familiei, prietenilor, colegilor, cunoscuţilor; dacă ei se înscriu, vei putea obţine comisioane din partea firmei;
   - în funcţie de implicarea ta şi a celor de sub tine, poţi atinge praguri de performanţă la care vei fi plătit cu mii sau zeci de mii de lei lunar (sponsorul meu are asemenea câştiguri).

   Ca Membru Consumator poţi cumpăra, doar pentru uzul propriu, produse la preţ de distribuitor; de asemenea, nu obţii niciun fel de beneficiu dacă recomanzi afacerea FM.

   De ce îmi place Afacerea FM ?

   Unul din motive este că poţi să-ţi depăşeşti sponsorul.

   Principalul argument al celor care nu agrează afacerile tip MLM (şi le confundă cu schemele piramidale) este că doar cei de "sus" câştigă bani, iar cei de la baza piramidei nu câştigă (mai) nimic.

   Ei bine, trebuie să-i contrazic: în reţeaua pe care mi-am format-o sunt câteva persoane care câştigă de câteva ori mai mult decât mine ! Explicaţia este simplă (şi stă la baza înţelegerii mecanismului unei afaceri de tip MLM): un sponsor primeşte bonus-uri din reţea numai de la cei care se află pe nivele de performanţă inferioare lui.

   Al doilea motiv pentru care îmi place afacerea FM îl reprezintă parfumurile şi apele de toaletă care sunt de calitate şi au un preţ foarte bun. Sunt unele persoane care spun că au folosit parfumurile FM, însă nu sunt persistente, aşa cum sunt, cică, parfumurile de marcă. Chiar aşa ?! Parfumurile nu înlocuiesc duşul de dimineaţă, iar o zi obişnuită de lucru nu durează mai mult de 8-10 ore, timp în care un parfum FM conferă celui care îl foloseşte un miros plăcut.

   Un alt motiv pentru care îmi place afacerea FM este că nu sunt obligat să cumpăr produse; dacă nu vreau să cumpăr, nu cumpăr ! Este adevărat, pentru menţinerea statutului de membru deplin în afacerea FM trebuie să acumulez un număr de puncte anual, prin cumpărarea de produse (doar 4 parfumuri anual sunt suficiente să-mi asigure numărul de puncte - eu folosesc, în medie, un parfum lunar...).

   Promoţiile dese, bonus-urile pentru atingerea unor anumite nivele de performanţă, precum şi tombolele cu premii în obiecte şi/sau excursii reprezintă tot atâtea motive pentru care afacerea FM îmi place. În cadrul promoţiilor, preţurile la anumite produse pot scădea până la 50% din preţul de distribuitor!

   Este ceva ce nu-mi place ? Da ! Câteva produse pe care le-am încercat nu au calitatea cu care m-au convins celelalte produse şi/sau au preţul prea ridicat. Nu este nicio problemă: nu le folosesc şi nici nu le recomand clienţilor mei.

   Cum se face înscrierea în afacerea FM ?

   Acest lucru se poate face numai la recomandarea unui sponsor (distribuitor FM cu drepturi depline). Dacă alegi să devii doar Membru Consumator (cu scopul de a folosi produsele FM numai pentru uzul personal) este suficientă semnarea contractului cu firma.

   Dacă doreşti sa devii Distribuitor FM (şi să te bucuri de toate avantajele materiale care decurg din acest statut), la semnarea contractului trebuie să achiziţionezi una din mapele cu mostre ale produselor cosmetice FM. Mapa Mini Starter conţine 20 din cele mai bine vândute mostre şi costă 47 lei, mapa Starter cu 100 de mostre costă 125 lei, iar mapa Starter cu 150 de mostre costă 188 lei (anul 2012).

   Iată un film de prezentare (limba engleză):

  

   Vrei să afli mai multe despre afacerea FM ?

   Intră pe site-ul http://aromefm.ro/.

   În cazul în care te decizi să te înscrii, selectează în câmpul "Cum ați ajuns pe acest website" din formularul de înscriere opțiunea  "De pe website-ul http://afacerimlm.info/"

   Te poţi înscrie la newsletter-ul meu, care este trimis prin FeedBurner, serviciu oferit de Google - ai, astfel, garanţia că nu vei primi spam.
   Dacă scriu vreun articol nou (sau fac un update la unul mai vechi) vei primi un mesaj; dacă nu voi adăuga niciun articol, nu vei fi deranjat.

Adresa ta email: