Despre

   Cine sunt ?

   Numele meu este Mihai Mateescu şi mă preocupă afacerile care generează venit pasiv: afaceri MLM, marketing afiliat, investiţii.

   Cu ce mă ocup ?

   Sunt membru în câteva afaceri MLM și deţin câteva website-uri prin care promovez produse diverse, prin intermediul marketing-ului afiliat.

   Ce oferă website-ul  www.AfaceriMLM.info ?

   Website-ul pe care te afli acum încearcă, în primul rând, să scoată la lumină sistemele piramidale ascunse sub  falsa identitate de afaceri MLM.

   Nu am niciun interes ascuns, astfel că părerile pe care le am sunt sincere şi non-partizane (un exemplu este părerea despre Lyoness: consider că este o schemă piramidală, deşi sunt, tehnic vorbind, membru - însă nu mai fac niciun fel de cumpărături cu bonuri valorice sau cu cardul Lyoness).

   Deasemenea, acest website încearcă să ofere informaţii şi despre alte oportunităţi de a câştiga bani legal.

   Consideri că ai fost victima unei companii MLM ?

   În cazul în care crezi că povestea ta merită a fi cunoscută şi de alţii, este foarte posibil să o public. Numele tău nu va fi afişat decât dacă îţi vei da consimţământul în acest sens.

   În continuare sunt câteva detalii pe care trebuie să le explici în mesajul pe care îl vei trimite (prin formularul de contact):

   1. Numele companiei MLM
   2. De câtă vreme eşti (sau câtă vreme ai fost) membru în respectiva companie MLM.
   3. Ce promisiuni ţi s-au făcut la prezentările afacerii (poţi ajunge la venituri de sute-mii euro lunar, ai venituri permanente fără să mai munceşti, poţi să te pensionezi după 3-5 ani, nu trebuie să vinzi, etc.) ?
   4. Câţi bani ai câştigat/pierdut net, după toate cheltuielile pe care le-ai avut ?
   5. Cum a decurs plecarea din afacere ? A trebuit să (mai) plăteşti ceva, ai putut returna stocul de produse cumpărat ?
   6. Ce urmări a avut asocierea cu compania MLM asupra vieţii tale şi a celor din jur ?
   7. Orice detalii pe care consideri că ar fi folositoare altora.