Falkito - o nouă păcăleală online ?

   Falkito ?! - what the heck ?

   Astăzi (2 oct. 2012) am descoperit site-ul următor: http://www.prelaunch.falkito[punct]com

   Dacă vei asculta cele aproape 5 minute de explicaţii (deşi nu este nevoie, am pierdut eu timpul...), vei afla, în primul rând, că eşti foarte norocos  (enlightened)  pentru că ai ajuns pe site-ul lor şi asta pentru că vei avea ocazia să participi la o licitaţie al cărei premiu este un BMW de 70.000 de euro. În plus, vei câştiga o grămadă de bani prin statutul permanent de VFP - Very First Person, pentru că numai acum, în perioada de prelansare a site-ului, înregistrarea este gratuită.

   Ce va fi să fie Falkito ? Se pare că iniţiatorii vor să facă o platformă de licitaţii, însă cu un sistem de afiliere, prin care, dacă vei promova site-ul (şi, implicit, serviciile pe care le oferă), vei câştiga bani (mulţi, spun ei...). Banii cică vor veni din publicitate...

   De unde vor mai veni bani ? Din taxa de (numai) 99 euro pentru pachetul "Bronze" a noilor veniţi (mai există şi alte pachete, însă nu vrei să ştii cât costă...).

   Vrei să te înscrii ? Succes !

   [Update 5 oct. 2012]

   Se pare că nu m-am înşelat... Citeşte thread-ul următor pe site-ul http://www.realscam.com/:
   http://www.realscam.com/f9/falkito-another-penny-auction-1639/

   Te poţi înscrie la newsletter-ul meu, care este trimis prin FeedBurner, serviciu oferit de Google - ai, astfel, garanţia că nu vei primi spam.
   Dacă scriu vreun articol nou (sau fac un update la unul mai vechi) vei primi un mesaj; dacă nu voi adăuga niciun articol, nu vei fi deranjat.

Adresa ta email: