Herbalife este o schemă piramidală ?!

 Conform articolului What Is A Pyramid Scheme? apărut pe site-ul www.investopedia.com, în data de 12 martie 2014 FTC (Federal Trade Commission) a lansat o investigație oficială împotriva companiei Herbalife, în baza unor afirmații precum că firma americană conduce, de fapt, o schemă piramidală.

   Citește întregul articol aici: What Is A Pyramid Scheme?

****

    În anul 2011 compania americană MLM Herbalife a compărut în faţa unui tribunal din Belgia

   Compania americană MLM Herbalife a fost chemată în judecată de mai mulţi consumatori în legătură cu efectele pe care le au produsele asupra organismului uman. Deasemenea, a fost dată în judecată, culmea, de un grup de foşti distribuitori de top din Statele Unite, fiind acuzată că este o schemă piramidală.

   Iată că şi în Europa, mai exact în Belgia, compania Herbalife a fost dată în judecată, fiind acuzată de acelaşi lucru: planul de compensare este de fapt bazat pe o schemă piramidală, accentul punându-se pe recrutarea de noi distribuitori, nicidecum pe vânzările generate de distribuitorii existenţi.

   Citeşte mai multe aici: http://www.falseprofits.com/.

   Tu ce părere ai ? Este un MLM legitim sau are un "iz" de schemă piramidală ?

   Te poţi înscrie la newsletter-ul meu, care este trimis prin FeedBurner, serviciu oferit de Google - ai, astfel, garanţia că nu vei primi spam.
   Dacă scriu vreun articol nou (sau fac un update la unul mai vechi) vei primi un mesaj; dacă nu voi adăuga niciun articol, nu vei fi deranjat.

Adresa ta email: