Lyoness (îşi) face reclamă la TV

   Unul din punctele pe care le atinge orice prezentare a unei afaceri MLM este faptul că preţurile produselor sunt (relativ) mici pentru că nu există costuri cu publicitatea, aceasta făcându-se din gură în gură, de către membri. Este adevărat, Lyoness nu vinde produse, ci doar pune în legătură (pentru un comision...) comercianţii şi cumpărătorii, însă se naşte întrebarea: de ce nu reuşesc actualii membri să recruteze noi membri ?

   Ei bine, Lyoness a început campania de publicitate la TV, în continuare fiind unul din clipurile publicitare:

  

   Acest moment era foarte aşteptat de către membrii care au achiziţionat pachetul Business - se ştie că unul din avantajele acelui pachet este distribuirea noilor membri înscrişi direct pe site-ul Lyoness, ca urmare a vizionării clipurilor publicitare, în reţelele membrilor care au achiziţionat pachetul Business.

   Mult succes (şi cât mai mulţi membri în propriile reţele) membrilor Lyoness...

   Te poţi înscrie la newsletter-ul meu, care este trimis prin FeedBurner, serviciu oferit de Google - ai, astfel, garanţia că nu vei primi spam.
   Dacă scriu vreun articol nou (sau fac un update la unul mai vechi) vei primi un mesaj; dacă nu voi adăuga niciun articol, nu vei fi deranjat.

Adresa ta email: