Sistemul SCnet România - o aceeaşi Mărie cu altă pălărie ?!

   Cu îndemnul:

   "Nu vă gândiţi prea mult [nu zău, nici nu trebuie să gândim ?!], alăturaţi-vă reţelei Shopping Center Network, deoarece cel care se înscrie înaintea dvs., va beneficia de avantajele financiare ale reţelei mai devreme."

compania MLM Shopping Center Network încearcă să convingă oamenii să se înscrie într-o "comunitate nouă de cumpărători (consumatori) care creşte în mod dinamic şi se dezvoltă cu o viteză incredibilă".

   Ce este sistemul SCnet România ?

   Dacă nu aş fi auzit despre sistemul Lyoness, aş fi fost tentat să dau credit acestei companii MLM...

   Cunosc foarte bine sistemul Lyoness, astfel că mi-a fost uşor să-mi fac o părere despre SCnet România, parcurgând "Planul de retribuire sau planul de Marketing" (mie mi se par două expresii cu înţeles diferit...).

   Întrebarea din titlu nu este întâmplătoare: SCnet România seamănă aproape întru totul cu Lyoness.

   Nu mai intru în teorii inutile. Dacă nu ştii subiectul, te invit să parcurgi pagina sistemul Lyoness, după care să revii la această pagină.

   Cele 4 direcţii în care se împarte discount-ul din cumpărături sunt:

  1. restituire directă = 1%,
  2. restituire indirectă= 4 x 0,5%,
  3. discountul acumulat = 0-%,
  4. procentul de administrare al SCNet = 1%.

   "Restituirea directă" este echivalentul "Restituirii imediate" din Lyoness, "restituirea indirectă" reprezintă comisioanele sponsorilor (mai "generos", pentru că este pe 4 nivele x 0,5%), "discountul acumulat" echivalentul banilor care intră în "Contul personal de poziţii" din Lyoness (SCnet are valoarea de 220 lei, iar Lyoness 215 lei), iar "procentul de administrare al SCNet" este echivalentul comisionului de intermediere al Lyoness.

   S-au împărţit banii - crezi că asemănările s-au încheiat ?! Nici pomeneală...

   Iată explicaţia următorului pas al "afacerii SCnet": "Discountul acumulat se acumulează într-un cont separat numit Cont din Reduceri(CR). De la discounturile acumulate rezultă participarea la profit (PP) care completează poziţia în arborele binar. Participarea la profit poate rezulta şi din depozitele(avansurile) plătite".

   Ce este subliniat se traduce în felul următor: "Nu este cazul să munceşti pentru a umple sistemul binar de 60 de poziţii (Lyoness are 70...); este mai simplu să vii cu bani de acasă şi ne ocupăm noi de restul".

La fel ca la sistemul Lyoness, din acest punct matematica se complică...
   Te poţi înscrie la newsletter-ul meu, care este trimis prin FeedBurner, serviciu oferit de Google - ai, astfel, garanţia că nu vei primi spam.
   Dacă scriu vreun articol nou (sau fac un update la unul mai vechi) vei primi un mesaj; dacă nu voi adăuga niciun articol, nu vei fi deranjat.

Adresa ta email: